Japonların Nuh A.S'ın gemisi yalanı

Maxtouch | 12:50 | 0 yorum




Nuh’un Gemisi skandalı 
Hong Kong’da ‘Nuh’un Gemisi’ni bulduklarını iddia eden ekip, 2007’de de Ağrı Dağı’nda rastladıkları taşlaşmış ağaç duvarların Nuh’un Gemisi’nin bulguları olduğunu iddia etmiş 
Hong Kong’da yaptıkları basın açıklaması ile ‘Nuh’un Gemisi’ni bulduklarını iddia eden Hong Konglu ve Türklerden oluşan araştırma ekibinin geçmişte de aynı iddiayı dile getirdikleri bildirildi. Ekip, önceki gün Hong Kong’da yaptıkları basın açıklamasında, Ağrı Dağı’nda 4 bin metre yükseklikte, 12 metre boyunda, 5 metre yükseklikte bir yapı bulduklarını, hatta yapının içerisine girip araştırma yaptıklarını açıklamış, bu yapının Nuh’un Gemisi olduğunu öne sürmüşlerdi. 
Grup, ayrıca, yaptırdıkları karbon testleri ışığında, aldıkları parçaların 4800 yıllık geçmişe sahip olduğunu, bu tarihin kutsal kitaplarda Nuh Tufanı’nın oluştuğu tarif edilen dönemle uyuştuğunu  iddia etmişti. 
Evanjelist kiliseye bağlı 
Protestan Evanjelist kiliseye bağlı Hong Kong merkezli Nuh’un Gemisi Gönüllüleri (Noah’s Ark Ministries International), 2007’de de Ağrı Dağı’nın doğal bitki örtüsü görülmeyen bir yükseliğinde keşfettikleri bir mağarada taşlaşmış ağaç duvarlara rastladıklarını ve bu bulguların Nuh’un Gemisi ile ilgili ortaya çıkan ilk maddi bulgular olduğunu iddia etmişti. Araştırma ekibinin 2007 yılında yaptığı basın açıklamasında da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nden jeolog Dr. Ahmet Özbek ve İstanbul Üniversitesi’nden arkeolog Profesör Ahmet Belli’nin görüşlerine yer vermişlerdi.   

Büyüklerimiz der ki: "Nuhun gemisi Hakkari Cudi dağındadır. Bu gemi bütün hayvanlardan birer çifti sığdıracak şekilde çok uzun bir gemidir." Bu bilgiyi verdikten sonra zaten ağrı dağının zirvesinde çok uzun ve büyük bir geminin durabileceği bir yer olmadığını düşünmenizi tavsiye ederim. Japonların iddia ettikleri gibi 12 mt lik bir gemiye dünyanın hayvanlarından birer çifti de sığdıramazsınız... Nuh tufanında yeryüzünde bugün olduğu gibi çok insan yaşamıyordu ve gemiye girenler hariç geri kalanların hepsi bu tufanda  ölmüşlerdir.. Bu yalnış bilgi ile ne amaçlanmış olabilir? ilk akla gelen Tevratta geçen ağrı dağı üzerinden tevratın doğru, Cudi dağını açıklayan  Kuran-ı Kerimin  ise yanlış olduğu kanaatini yaymak amaçlanmış olmalıdır. Fakat bu hem aklen hemde ilmen hemde kutsal kitaplar açısından gerçek dışıdır. İslam inanaışında müslümanlar Tevratın bozulduğuna inanırlar.. Ağrı dağı örneğide bu bozulmaya işaret etmiyor mu?
Düşünün ki belkide yüzlerce metrelik çok uzun bir gemiyi siz nasıl ağrı dağının eteklerinde  düz ve sağlam bir zemin bulup  oturtacaksınız bu akıl dışıdır.
Evanjelistlerin ağrı dağı merakı hakkında bilgim olmamakla beraber,  Ağrıyı uzaylıların  üssü zannettiklerine dair yazılan ve çizilenlerin olduğunuda belirtmeliyiz. ABD li astranot Neil AMSTRONG un da Nuh A.S ın gemisini aramak için Türkiyeye Ağrı dağına geldiği ve yurdumuzda bir başka yere gitmek isterken gizlice sınırdışı edildiği büyüklerimizce söylenmektedir... Maxtouch
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger