Hz. İsa ve EHEC

Maxtouch | 16:44 | 0 yorum


Hz. İsa A.S gerçek doğum tarih, üzerinde tartışmalar devam ededursun kendisinin milattan 8 sene önce doğduğunu tahmin ediyoruz yani biz hicri 1440 miladi 2019 yılında olmalıyız..


Rivayetlere göre İsa peygamber 41 yaşında peygamber olmuş, kendisinden önce gönderilen Tevratı tastikleyici ve bozulmuş inancı düzeltici olarak görevlendirilmiştir. Kendisine sayfalar halinde İncil Hak kitap olarak indirilmiştir. İsa A.S ın peygamberliğinden rahatsız olan yahudiler onu 5 gün hapiste tutmuşlar bu 5 gün boyunca kendisine sadece ZEHİRLİ SALATA vermişlerdir.  Rivayetlere göre İsa A.S sabah akşam bu salatalığın etkisiyle şiddetli mide ağrıları çekmiş ve bağırsak gurultularından vucudunun gögüs yan noktalarını sık sık tuttuğu söylenir.. bu durum günümüzde salatalıklarından bulaşan EHEC virüsü etkilerine ne kadar benziyor değilmi? Aslında bu bir raslantı değildir. Bu salatalarla bulaştırılan zehirde acımasız insan eseridir.
Kuran-ı Kerimde YÜCE ALLAH “seni sadece ben öldürürüm” buyuruyor. Zaten hiç bir peygamberi insanlar öldüremez onları ALLAH öldürür. İsa A.S nasıl olupta hapis olduğu yerden çıktığı ve onu öldürmeye kast edenlerin onun ölümü hakkında nasıl bir ayrılığa düştükleri husunda bazı İslam alimleri tarihten şu misali verir: Peygamber S.A.V Efendimizin kendisini öldürmek isteyen müşriklerden yerine Hz. Ali K.V Efendimizi bırakıp onların gözlerine görünmeden oradan uzaklaşıp mağralarda saklanıp sonrasında Medineye hicretleri olayında yaşananlar gibi.. Hz. İsa A.S ile Hz. Peygamber S.A.V arasında yaşanan olaylar arasında ne kadar benzerlik var değil mi.. Rivayet o ki İsa A.S vucuduna aldığı bu zehrin etkisini 5 yıl çekmiştir…
Daha sonra İsa A.S ın Anadoluya yani Türkiyeye geçtiği Adapazarı İzmit üzerinden iridağ yani tekirdağa geldiği rivayetler arasında.. Doğrusunu YÜCE ALLAH BİLİR..

DEMEK Kİ insanlar çok acımasız olabiliyorlar
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger