Kalp ve Damar Hastalıklarının bitkisel tedavisi

Maxtouch | 15:31 | 0 yorum


Büyüklerim buyurdu ki Lokman Hekim ölümün çaresini bulmuştu. Melekler gelip yok et dediler. Lokman Hekim Defteri nehre attı.
Kalp ve damar hastalıkları tıpkı kanser gibi böbrek gibi önceden insanlarda görülmeyen hastalıklardı. Ne vakit ki insanoğlu besin maddelerine müdahale etti, GDO lu ürünler üretti bilinmeyen bir çok hastalıklarda görülmeye başladı. GDO insan vücudunun bir çok organının işlevini bozdu.  Aç gözlü ilaç firmaları GDO yani genetiği değiştirilmiş gıdalar sayesinde önce hastalığı tetikledi sonrada bu hastalığa yönelik ilaç üretmeye başladı. Bunda kısmen başarılı oldu. Üretilen ilaçlar  amaca uygun tedavi sağlarken tıpkı GDO gibi vücudun diğer organlarını harap etti. İlaçların yan etkileri sayesinde yapmadığı hastalık işlevini bozmadığı organ kalmadı. Bu yüzden bir çok ülkede  ilaçlar  toplatıldı yada kullanılmaması tavsiye edildi.

Oysa doğal gıdalardan beslenen eskilerde kalp damar kanser böbrek vb hastalıklar hiç görülmezdi. Böylelikle eskilerin bitkisel tedavi yöntemleri önem kazandı.Artık doğal besinlere ve ilaçlara yönelme zamanı geldi. Aşağıda anlatılan doğal ilaçlar eskilerin tecrübelerinden derlenmiş günümüz hastalıklarına da tedavi sağlayan Lokman Hekim ilaçlarıdır.
Büyüklerim buyurdu ki: Kalp damar hastalığı olanlar 10 adet cevizi alır kabuğunu soyarak bir bardağa koyar üzerinde su doldurur. Bir gün beklettikten sonra sabahları suyunu içer cevizi de gün içinde tüketir.
Turp soyulur rendelenir. Üzerine bal ilave edilerek 1 gün bekletilir. Kokusuna aldırmayın.. Her sabah 1 kaşık yenilir. Bu yöntem kalp damarlarının açılması için en etkili ilaçtır.
Kara üzümün çekirdeğinden elde edilen unu aktarlarda satılmaktadır. Öğünlerde yemeklere serpiştirilir böylelikle özellikle sigaranın ciğerde ve damarlarda yaptığı tahribat temizlenir. Kara ve yeşil  üzümün  özellikle iri ve uzun olan cinsinin kalp damar dahil bir çok hastalığa olan tedavi edici özelliği henüz keşfedilmedi.
Karpuz kalp damar hastalığı olanlar için büyüklerimin tavsiye ettiği meyvelerdendir. Günde aç karna olmamak üzere tok karına yenilen 1 adet elmada kalp sağlığı için tavsiye edildi.
Bilmediklerimizi bize öğreten YÜCE ALLAH a Hamd olsun. Selat ve Selam yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V Efendimize olsun. Bu bilgileri bize  aktaran büyüklerimizden geçmişlerinden aile ve akrabalarından ve sevdiklerinden ve zürriyetlerinden kat ve kat  YÜCE ALLAH sonsuza kadar razı olsun. Amin.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger