Home » , , , , , » Kredi ve aç Kurtlar Kurumu Devletin malı deniz yemeyen keriz..

Kredi ve aç Kurtlar Kurumu Devletin malı deniz yemeyen keriz..

Maxtouch | 10:34 | 0 yorum



Oda TV nin bu haberi önemli ama öğrenci ve personelin zoraki toplanması ilk defa olan şeyler değil. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü  Hasan ALBAYRAK İstanbulda Trabzon GS, FB, BJK maçlarına gidiyor yalaka kurum yöneticileri bütün memurları yurtlarda teftiş var diye topluyor ve bu durum yıllardır böyle devam ediyor. Yalaka takımı ve gariban memurlar ALBAYRAK maçta keyif sürerken saat sabah 10dan akşam 10  lara kadar yurt ve bölgede belki teftişe gelir diye hazır olda bekliyor.. Halbuki ne denetlemesi sanki gelen CUMHURBAŞKANI aslında vatandaş maça gitmiş yurtlar kimin umurunda-İŞLETMELER VE HASILATI HARİÇ-  Oda TV nin bu habrinde eksik olan husus şu ki Zoraki bir gece düzenleniyor memurlar öğrenciler zoraki toplanıyor sonrada geceye katılan sanatçılara PARA ödeniyor. İyide bu paralar öyle az uz değil ki . Bir Kaç şiir okuması için BEDİRHAN GÖKÇEYE devlet kasasından çok büyük paralar ödendiği söyleniyor. BAKAN KILIÇ bu paraları cebinden mi veriyor zannediyorsunuz 1 kaç  şiir için…. SAHİ BAKAN Bedirhan Gökçeye KAÇ BİN TL verdiniz.. tahminim 180.000 TL den  fazladır bir kaç şiir için.. Bu parayla keşke gariban öğrencilere karşılıksız burs verseniz daha iyi olmazmıydı..Sizde pay aldınız mı bilemem BAKAN…

Haberin tamamı için  buyrun:

BAKAN KILIÇ’TAN KORKUP BAKIN NE YAPTILAR

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Cumartesi ve Pazar günü düzenlenecek olan Bedirhan Gökçe’nin şiir dinletisi için memurlara baskı yaptı. KYK, yurt müdürlerine telefon ve faks yoluyla katılımın zorunlu olduğunu bildirdi.
Odatv’ye gelen bilgilere göre Bedirhan Gökçe’nin şiir dinletisine öğrenci katılımının düşük olacağı endişesiyle, memurlara katılım zorunluluğu getirildi. Yurt müdürleri, çalışanlara dinletiye katılmayanların savunmalarının isteneceğini bildirdi.
Gökçe’nin şiir dinletileri yandaş basında “yoğun katılım olduğu” şeklinde yansıtılıyordu. Daha çok AKP’li bakan ve milletvekillerinin katıldığı şiir dinletilerinin bu seferki konuğu Bakan Suat Kılıç. Belli ki KYK öğrenci katılımının az olması sonrasında Bakan’ın vereceği tepkiden korkarak memurları bu dinletiye zorla getirme yolunu seçmiş. Ayrıca yurt müdürlüklerine gönderilen faksta, müdürlerin “azami” sayıda öğrencinin katılmasını sağlamasını da şart koşuyor.
Böylece “yoğun katılım”ın nasıl meydana geldiği de ortaya çıkmış oldu.

İşte katılması zorunlu hale getirilen etkinlik için müdürlüklere gönderilen faks:


Odatv.com
http://www.odatv.com/n.php?n=bakan-kilictan-korkup-bakin-ne-yaptilar-1304121200
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger