Sarkozy’in 2015 hayali ve 1915 Ermeni TEHCİRİ

Maxtouch | 10:28 | 0 yorum
1800 lerde  45 milyon olan Osmanlı nufusu 1923 e gelindiğinde  toprak kayıpları savaşlar ve katliamlarla 8 milyona düştü . En büyük insan kaybımızda balkan savaşlarında ve sonrasında oldu 15 milyon kadın erkek çocuk asker dahil insanımızı  kaybettik. Geride çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan nufus kaldı. Bu aslında gerçek bir soykırımdı. Sonra 1. Dünya savaşı…  kaybedeğimiz belli olan bu savaşa birileri bizi bilerek itti. Nufusumuz dahada erisin diye. Memleket evlatları o cepheden bu cepheye heba olup gitti geride çoğunluğunu kadın ve çocukların  birde savaşa gitmeyen diğer dini azınlık mensupları ve dönmelerin oluşturduğu anadolu nufusu  kaldı. Sarıkamışta 90.000 vatan evladı donarak ölsün diye yazlık elbiselerle dağlara sürüldü. Enver Paşa ölsünler istiyordu ne kadar çok Türk ölürse o kadar iyiydi. Aynı Enver Paşa Çanakkalede düşman üzerine taaruz üzerine taaruz veriyordu ölsünler diye.. Her taaruzda  binlerce askerimiz ölüyordu ama enver paşa hala taaruzu emrediyordu. Enver Paşa 1915 te çanakkalede savaşlar sürereken diğer yandan TEHCİR harekatını başlatıyor Osmanlı TEBAA sı içindeki rum ermeni ve yahudileri sürgün bahanesiyle isimlerini ve yerlerini değiştirerek onlara yeni sahte TÜRK kimliklerini takdim ediyordu. Bu yüzden İTTİHAT VE TERAKKİNİN arşivleri hiç bulunamadı. . Başarılı da oldu. Bir çok rum ve ermeni TÜRK olarak karşımıza çıktı 1915 ermeni tehciri yalanıyla..



Yıl 1071 Alparslan Suriye bugünkü MARDİN önlerinden Anadoluya girmiş. Anadoluyu Türkleştirmeye başlamış. Anadolu eski adı RUM eli yani Rumun diyarı nufusunun çoğu rum ermeni yahudi.. Alparslan ve askerleri bir yandan Horosan erenleri bir yandan. Hoca Ahmet Yesevi Hazretlerinin nin oğluYunus Emre, talebeleri Hacı Bektaşı Veli ve diğer erenler Anadoluya gelmişler hem müslüman yapıyorlar hemde TÜRK.. SARKOZY diyor ki siz 1071 de anadoluya geldiğinizde buraları bizim atalarımızındı siz atalarımızı dininden zorla döndürüp müslüman ve türk yapınız bu bir SOYKIRIMDIR.

İşte size 1915 Ermeni Tehcir yalanıyla perdelenmek istenen gerçek olayın iç yüzü.. Batılılar TÜRKLERİN anadoluya gelip Türk ve Müslümanlaştırma çalışmalarına soykırım diyorlar. İttihat ve Terakki yürüttükleri projenin Mustafa Kemal ATATÜRK e takılmasından dolayı yarım kalan eylemlerine önce LOZAN ile bugün ise bilinen gelişmelerle devam ediyorlar. SARKOZY 2023 de TÜRK ve Müslüman kalmamış bir TÜRKİYE hayal ediyor. Yoksa 1915 de ne TEHCİR var ne soykırım sadece ermeni rum ve yahudilerin TÜRK ve MÜSLÜMANLARIN içine gömülmesi projesi var…YALAN SÖYLEYEN TARİH VE TARİHÇİ GEÇİNEN SOYTARILAR UTANSIN.
Osmanlıya yapılan soykırım neticesinde 2012 TÜRKİYESİNDE artık anadoluda 20-25 milyon kürt, bir ihtimal 6 milyon diğer olasılıkta 16 milyonTÜRK ,  40 milyon ise  rum ermeni ve diğer azınlıklar.. İşte BAŞBAKAN bu yüzden TÜRK milleti demiyor.. Çok renklilikten, mozaikten  bahsediyor.. 1923 çoğu kadın ve çocuk Türk nufusu geri kalanı ise azınlıklar olan nufus nasıl olduda bugün 80 milyona çıktı sanıyorsunuz..

Sarkozy in 2015 te görmek istediği ermeni ve rum devletleri için ABD ve İSRAİL   Türkiyede yoğun faaliyetler gösteriyor Tüm kurumların içi boşaltılıyor çoğu suçsuz askerler Ordudan tasfiye ediliyor..MLLET te bunu CEMAAT yaptı zannediyor…

Sene 1012 kürdistan kurulacakmı diye düşünürken RUM PONTUS altyapısı tamamlanıyor. Ermeniler Kürtler üzerinden projelerine devam ediyor. Onlara ve bizi yönetenlere göre artık Türk çoğunluk ANADOLUDA TÜRK kalmamıştır. Kalanlar ise geldikleri yere MALAZGİRT önlerine yani ANKARAYA toplanmalıdır..Onlara göre bölünme kaçınılmazdır. Ama ERGENEKON destanı yeni başlıyor bir avuş Türk çoğalarak DÜNYAYI yönetmek için yetişiyor.. ERGENEKONDAN ÇIKIŞ gerçekleşiyor..
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger