Home » , , , , , , , » Başbakan MİLLETE yalan mı söylüyor? yoksa birileri BAŞBAKAN a yalan söylüyor?

Başbakan MİLLETE yalan mı söylüyor? yoksa birileri BAŞBAKAN a yalan söylüyor?

Maxtouch | 16:29 | 0 yorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yurt açılışında konuşmuş demiş ki:


"Söz konusu gençlerimiz olduğunda hiçbir engeli tanımayız. Cumhuriyet tarihinin gençlere en büyük yatırımını yapan hükümetiyiz. Rakamlarla, belgelerle ortada. Lafla değil, uygulamayla ortada. Gençlik Bakanlığımızın bütçesini 15 kat artırdık. Bu bakanlığı biz kurduk. Çünkü gençlik ancak müstakil bir bakanlıkla, kendileriyle direkt ilişki kuracak bir bakanlıkla yönetilebilir.
............
Yurtları sadece barınma mekanları olarak görmüyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimizin hayata hazırlandığı yerlerdir. 29 yurdumuzda kişisel gelişim akademisi kurarak gençlerimizin hizmetine sunduk. Yurt yatırımlarımızı da kesintisiz sürdürüyoruz. Tabi Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürümüzün süreci çok daha takip etmesi lazım. Amacımız gençlerimize ailelerinin gözleri arkada kalmayacak şekilde, kendi evlerinin rahatlığında eğitimlerini sürdürebilecek bir barınma sağlamak. Ranza dönemi de bitecek. Kalan ranzaları da süratle kaldıracağız. Bizim şimdi bazalı, karyolalı sisteme çoktan geçmiş olmamız lazımdı. Bu yaz bu işi bitirelim. Ben önümüzdeki yıl yurtlarımızda ranza görmek istemiyorum.1*



Şimdi söz konusu gençlerimiz olduğunda hiçbir engeli tanımayız. Cumhuriyet tarihinin gençlere en büyük yatırımını yapan hükümetiyiz. Rakamlarla, belgelerle ortada. Lafla değil, uygulamayla ortada. Gençlik Bakanlığımızın bütçesini 15 kat artırdık DİYEN Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sormak gerekir. Kurumun parası mı yok ki Türkiye de bir çok yurt hala RANZA sistemi ile devam ediyor? Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Kurumu yönetimi Başbakanın övgüyle bahsettiği kararlaştırılmış BAZA sisteminden vazgeçerek   önümüzdeki dönem için de gençlere 6,7,8 er kişilik odalarda RANZA SİSTEMİ ile hizmet verme kararları aldı. Başbakan MİLLETE yalan mı söylüyor yoksa birileri (Sor ve Gençlik bakanı Suat KILIÇ yada Kredi Yurtlar Genel Müdürü Prof Dr. Recep Kaymakcan) BAŞBAKAN a yalan söylüyor? Başbakan konuşmadan önce  biraz araştırtsa olmaz mı?






1* http://siyaset.milliyet.com.tr/basbakan-in-konusmasi-bekleniyor/siyaset/detay/1722923/default.htm
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger