Home » , , , , , , , , » BOP Nedir? Ne değildir? ABD-AB-Rusya ve İsrailin Avrasya Planı

BOP Nedir? Ne değildir? ABD-AB-Rusya ve İsrailin Avrasya Planı

Maxtouch | 06:31 | 0 yorum
625211
Fırat Nehri
BOP yani Büyük Ortadoğu Projesi henüz hayata geçmedi. Bunun için Ilımlı İslam dediğimiz aşamanın başarı ile tamamlanması  gerekiyor. Arap baharı ile başlayan paylaşım anlaşması sahte demokrasi oyunu ile süslendiğinde, yıllarca batıya hizmet eden dikta yönetimler ülkelerinin zenginliklerini yeni oranlarda (Libyada %60 ABD  a%30 FRANSA %10 diğerleri) yeni sahiplerine verdiğinde, milyonlarca arap ve acem tüketici  konumuna indirgendiğinde bu aşama bitmiş olacak. Düşünebiliyormusunuz Türkiye yada başka  ülkeler nükleer santraller yapmaya çalışırken ses çıkarmayan batı niçin İranı hedef almış olabilir. Bunun iki şıklı cevabı var. Birincisi tıpkı araplar gibi acemleride tüketen bir toplum durumuna indirip sömürmek. İkincisi ve daha önemlisi Batının Asyaya eklemlenmesi anlamına gelen YENİ DÜNYA DÜZENİ nde kuzeyden Rusya üzerinden değilde Güneyden İran üzerinden doğuya kapı açmak. Güneyden çünkü güney İslam ve islamın ılımlaştırılması gerekiyor. Ilımlı demek savaşmayan ses çıkarmayan itaat eden kuzu anlamında..  Kuzey değil çünkü kuzeyde  Rusya var ve Rusya hıristiyan ve Rusya oyunun baş aktörlerinden senaryo yazarlarından. Bu sebeple sahte gürcistan savaşı komedisine  inanmak için saftan daha aşağı olmak gerekir.
Güneyden sömürgeci avrupaya doğunun kapılarını iran üzerinden açmak işte Bu Batının avrasyacılığı oluyor. İşin dini boyutunu konu dışında tutuyorum. Sonra ki aşama BOP. Bir sonraki aşama sahte genişletilmiş topraklar yalanı ve plan  hali hazırda tozlu raflarda bekliyor. Bu aşamayı anlamak için TARİHİ iyi bilmek gerekiyor ki yayınlanan BOP haritalarının sahte olduğu anlaşılsın. Ermenistanın şimdi yaşayageldikleri topraklara BÜYÜK KRALLIK DEDİKLERİ SURİYEDEN geldiklerini, asıl hedefin basra körfezi  ile akdeniz arasındaki bölge olduğunu, rusların antalyaya kadar doğu anadoluyu istediklerini, Anadoluyu anavatanı sayan RUMların  Egenin bir kısmı, karadeniz ve İstanbulu istediklerini bilmek gerekir.


RUSYA BOP u ve ABD ve AB nin bölge politikalarını destekliyor çünkü 20 sene sonra sınırlarına sığmayacak ÇİN ile başbaşa kalmak istemiyor. ÇİN i durdurmaya a tek başına Gücü yetmeyeceğini biliyor. Bu sebeple avrupanın denetiminde  batıdan doğuya iran üzerinden  bağlanmış yeni bir imparatorluk yapısının Çin ile arasında devletleşmesini  istiyor. Türkiyeninde içinde olacağı bu ara devlet Çin ile Rusya arasında dengeleyici rol oynayacak. Abd-AB-Rusya ve İsrail bu kukla devletin gizli yöneticileri olacak. Ülke varlıklarının devamını sömürge ile sağlayan asalak avrupa ve AB bu plan ile içinde bulundukları ekonomik sıkıntılardan kurtulacak. En çok ta AVRASYACILIK onların işine geliyor.
Yahudiler için her yer vatan toprak boyutu onlar için farklı.
Eski çağlarda bölge yerşekilleri ve haritası günümüzdeki gibi böyle değildi akdeniz bir göl iran şimdiki mısır arabistan  arası bölgesiydi…
Yahudilerin sahte uyduruk vad edilen topraklarının nereleri olduğunu anlamak içinde ortadoğu ve  eski mısır tarihini iyi bilmek gerekiyor. Şu kadarını söyliyelim Eskiden FIRAT NEHRİ Türkiye den başlar IRAK tan kavisle Suriyeye kıvrılır MISIR dan denize dökülürdü.  Şimdiki üç ülkeyi kapsardı yani. Şimdi neden yeni bir kanal MISIR yapılmayacak olmasın nehrin eski havzasına yönlendirilmesi zor olmasa gerek.. tamda akdenizin kıyı şeridine yakın FIRAT  ın eski çağlardaki  ki yolunu canlandırarak MISIR dan akdenize dökülmesi sağlanmasın…. FIRAT NEHRİNİN güzergahı değiştirilirse bölge ve sınırlar nasıl olur acaba???
Bu gerçekleri düşünebilen insan medyada yazılan çizilen ve söylenenlerin hepsinin BOP olmadığını anlıyor….
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger