Türkiyenin yeni komşusu TALİBAN (cia-Mossad-mi6)

Maxtouch | 06:09 | 0 yorum


Çok zengin Suudi Arabistanlı bir ailenin 54 çocuğundan biri olan Usame bin Ladin’in  S.S.C.B‘nin Afganistan’ı işgaline  karşı savaşırken aklında El-Kaide isimli  bir örgüt kurma düşüncesi yoktu. O sadece Allah rızası için Cihad yapma düşüncesiyle hareket. etti.  Rivayetlere göre Afganistan savaşında yıllarca dağlarda kaldı ve hastalandı. Savaşın hemen sonrasında hastalanarak  böbrek yada karaciğer yetmezliğinden yıllar önce öldü.  Yaptıklarının mükafatını YÜCE ALLAH nezdinde bulacağını umut ediyor mekanı cennet olsun diyoruz. 
Dolayısıyla  2 Mayıs, 2011′de Pakista’nın başklenti İslamabad’da ABD ordu birlikleri ve CIA tarafından bir evde helikopter saldırısıyla öldürlen Usame Bin Ladin değildi. ABD için tehlike arz eden başka bir İslami liderdi. Pakistan yetkilileri ABD nin Ladinin pakistan da öldürüldüğü yalanına ortak olarak, ABD güdümünde kukla bir devlet olduklarını böylece ispatlamış oldular.
Afgan savaşı sırasında Usame Bin Ladin El-Kaideyi kurmadığına göre bu kanlı örgütü kim kurdu sorusu karşımıza çıkıyor.
İngilterenin Daily Telegraph gazetesi, gizliliği kalkan arşiv belgelerine göre İngiltere’nin Sovyet işgali döneminde daha sonra El Kaide’yi kuracak mucahitleri desteklediğini yazdı. Desteklenen mücahitlerden bir bölümü daha sonra El Kaide’yi kuran ekip içerisinde yer almış. İran Genel Kurmay Başkanı General Hasan Firuzabadi ise, CIA ve Mossad’ın El-Kaide ve tekfirci örgütlerin kurucusu olduğunu vurgulayarak, bu tür örgütleri CIA, Mossad ve MI6′in kurduğunu belirtmiş.
Dikkati çeken husus El-Kaide ile birlikte Afganistan savaşında büyük rol oyanayn TALİBAN ın kuruluşunun CIA,MI6 VE MOSSAD ın cirit attığı  mücahitler içinden El-Kaide ile birlikte eş zamanlı doğması. Taliban işgal sonrası Afganistanın %80 nini kontrolü altına almış ve dayatmacı bir İslam dışı anlayışı uygulamış Dünyaya İslamı yanlış aksettirerek insanların İslamdan soğumasına öncülük etmişti. Sakal bırakma, namaza zorlama, eğitimi engelelme, haksız yargılama ve infazlar vd. Çünkü İslamda zorlama yoktu. Zorla yaptırılan ibadetleri YÜCE ALLAH kabul etmiyordu. İnsan içinden geldiği ve istediği zaman ibadet etmeliydi.
bin_ladinin_oldurulmesiyle_ilgili_son_iddia13462558140_h919246
Parlak bir zekayla El-Kaidenin CIA-MOSSAD ve MI6 tarafından kurulduğunu söylemek mümkün fakat bu hayali örgütün asıl kurulma amacının ismi kullanılarak  yine CIA-MOSSAD ve MI6 tarafından kurulan TALİBAN ve diğer sunni ve şii örgütlere perdeleme görevi yapmak olduğunu belirtelim. Böylelikle kimse sunni ve şii batı güdümündeki örgütlerden şüphelenmeyecek, bu örgütler müslümanalrı zehirlemeye Kuran-ı Kerimi tahrip etmeye devam edeceklerdi. ABD-İngiltere ve İsrailin ana stratejisi buydu. Kendilerine göre yeni bir İSLAM yaratmak.
Temmuz 2011 de Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai’nin üvey kardeşi Ahmed Veli Karzai ye bir saldırı düzenlenmiş bu saldırda Ahmed Veli Karzai öldürülmüştü. Saldırıyı Taliban üstlendi. Taliban sözcüsü Yusuf Ahmedi telefonla yaptığı açıklamada, bu saldırının, Talibanın “en büyük başarılarından”  biri olduğunu belirtmişti.
Halbuki Ahmed Veli Karzai Afganistan da yaptığı yolsuzluklar ve zulümler sebebiyle  sevilmiyordu.  Karzai ailesi tarafından da dışlanmış yaptıkalrına artık yeter deme zamanı gelmişti. Karzai ailesi ölüm emrini verip infaz etti. Talibanda bir sakandal olmaması için üstlendi. Bu ilişki yumağı bize Talibanın nasıl bir örgüt olduğunu açıklıyor.
Talibanın El-Kaide, El-Kaidenin Taliban  hepsinin de CIA-MOSSAD-MI6 ve  rusya dahil diğer ülkelerin istihbarat birimlerinin bileşimi olduğunu bildiğimize göre,  Kuzey Suriyede savaşan başta “Irak ve Şam İslam Devleti” (ISIS) isimli örgüt (ki sabah namazının kaç rekat olduğunu bilemeyen  3 tır şoförünü öldürmüş, görüntüleri dünyaya dağıtmış ve  bu Türk medyasında infiale yol açmıştı. Bunların ne yüzü araba nede arapca konuşmaları araba benziyor) ve Nusra gibi örgütlerin aslında TALİBAN  yani (cia-Moss-mİ6) olduklarını söyleyebiliriz.
ABD Suud,BAE, Kuveyt,Ürdün gibi arap ülkelerinden inançlı müslümanalrı cihad ruhuyla toplatıp, güçlü suriye ordusu karşısında silahsız ölmelerini seyrettikten sonra Kuzey Suriyeye  TALİBAN ı getirdi. El-Kaide görünümlü TALİBAN ABD tarafından Suriyenin kuzeyine doldurulunca Muhalifler arasında da işler karıştı. Tam da bu zamanda kimyasal saldırı ve BATININ müdahalesi gündeme geldi. Türkiyenin yeni komşusunun TALİBAN olduğunu söyleyebiliriz. Uyuşturucu ile bağlantısı varmıdır bilemem.
Taliban Afganistanda her 10 km de bir araçları durdurup din sınavı yapıyor bilemeyenleri öldürüyordu. Bir kontrol noktasında namaz kıldıryor. Buradan bırakılanlar ikinci kontrol noktasında hayır olmadı tekrar kılacaksın deniliyordu. İslamda zorlama yoktu. İstenmiyerek yapılan yada zorla yaptırılan ibadeti YÜCE ALLAH kabul etmiyordu. Peki bu İslamı karalamaya çalışan yobaz görünümlü başında İslami kelimesi olan örgütler kimdi. Tabiki El kaide TALİBAN peçeli yani  cia-Moss-mİ6 nın  tam kendisiydi.
Capture11
(“Irak ve Şam İslam Devleti” (ISIS) isimli örgüt elemanı ama konuşması tipi arap değil.Tır şoförleri sabah namazı kaç rekat bilemediği için öldürüldü)
Capture4
Şimdi aynı uygulamaları Suriyede görüyoruz. Videolarda izliyoruz yakın zamana kadar Türkiyede PKK nın aynı yöntemle yol kestiğini kimlik sorduğunu sorguya çektiğini halay çektirdiğini biliyoruz. Yıllar önce Diyarbakır yolunda iki jandarma karakolu arasında askerlerin gözleri önünde sivil araçları defalarca durduran PKK lılar milleti sorguya çekmiş onlara zorla halay çektirmişti.
Demek ki PKK dediğimiz örgütte EL-KAİDE perdeli TALİBAN ile kardeşti yani  cia-Moss-mİ6 nın tam kendisiydi. Rusya Başkanı Putinin açıklaması el-kaide (TALİBAN) artık sadece Kuzey Suriyede komşumuz değil PKK nın özünü oluşturduğu için ülkemizle yapışık kardeşler gibiydi.
Türkiyenin uyanması umuduyla iyi günler..
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger