Home » , , , , , , , » Başbakan gezi parkını bırak içki içilen kredi yurtlara bak!

Başbakan gezi parkını bırak içki içilen kredi yurtlara bak!

Maxtouch | 08:44 | 0 yorum

Kredi ve Yurtlar Kurumu  BAŞBAKANA direk bağlıyken 1 yıl önce  Gençlik ve Spor bakanlığına bağlanan anne ve babalarının çocuklarını devlete emanet ettiği  barınma beslenme ve kredi hizmetlerini yürüten  bir  kurum.  Üniversite öğrencileri barınıyor.  Bakanlığa bağlı kurumun yurrtlarının çoğu  karma. Kız ve erkek öğrenci yurtların sosyal tesis bahçe ve alanları ortak kullanıyor.  Hayliyle hemen hemen her aileden bir iki kişi yurtlarda kalma sansı yakalamış yada hala kalıyor. Kurum hakkındaki şikayetler nedense gündeme gelmiyor demek ki örtbas ediliyor. İçki satış saatlerine getirilen kısıtlamalar ve gezi parkı eylemleri sonrası Dolmabahçe camii içinde içki içilmesi iddiaları sonrası  BAŞBAKANIN yaptığı açıklamalar üzerine kurumun içler acısı durumu dahada anlam kazanıyor.
BAŞBAKAN muhafazakar bir lider olarak çocukların oyun parklarında içki içildiğini, gezi parkı için parkın sevgililerin cilveleşme mekanı olduğunu söylemişti. Dolmabahçe Camii için ise “Gençlere hangi partinin sahip çıktığını bilin. Kandil simidi gösteriyorlar, ama ayakkabıyla girilen içki içilen camiyi gizliyorlar.” demişti.1*
Oysa benim memurum,polisim,bakanım diyen BAŞBAKANIN Kredi ve Yurtlar kurumuna bağlı öyle yurtları var ki bahçeleri cevreleyen ihata duvar ve telleri önüne gelene davetiye çıkarıyor.Yani rahatlıkla girilebilecek kadar alçak ve korunaksız. Kaçak öğrenciden, mahalle gençlerine, piskopatlardan başı bozuk  hastalıklı köpeklerine kadar ne ararsan var yurtlarda ve rahatlıkla içeri girebiliyorlar. Kapıdan mı HAYIR tel örgü arasından altından ihata duvarı üstünden atlayarak çünkü üzerinden  atlansın diye  alçak yapılmış yani  rahatlıkla girmek mümkün. Bütün yurtlar hemen hemen böyle.. .
BAŞBAKANIN öyle BAKAN GENEL MÜDÜR yurt MÜDÜR VE MEMURLARI  var ki yurt ihata duvarlarını alçak yaptırıp, aydınlatma ve kamera sistemi koymayıp hatta çevre güvenlik tahsis etmeyip   İÇKİ VE ZEVK DÜŞKÜNÜ genç  kız ve erkeklerin  kasıtlı yaptırılmayan bozuk aydınlatma lambaları altındaki masa yada ağaç diplerinde çalı aralarında yada çardaklarda FİNGİRDEŞMELERİ ve  İÇKİ İÇMELERİNE imkan sağlıyorlar. Yurtlara her istenilen rahatlıkla sokulabiliyor çünkü ihata duvar ve tel örgüleri müsait kamera yok güvenlik yok.
Parklarda içki içilmesine fingirdeşmelere aile yapısını korumak adına karşı çıkan BAŞBAKAN ın denetiminde ve emrindeki olan devlet  yurtlarında geceleri İÇKİ SEFALARI YAPILIYOR. Amirler Memurlar  ve erkek öğrencilerin hangi kız öğrenciyi becerdiğide belli değil. Belli de belli değil.. Bu ne çelişki değil mi?
Kredi ve Yurtlar Kurumu  yurt bahçelerinde hatta odalarında İçki içilme, fuhuş uyuşturucu pazarlama menejerlik  konusu; BAŞBAKANIN bu zihniyeti ve böyle bakan genel müdür ve yurt müdür ve memurları varken de devam edeceği için YURTLARIN kız yada erkek olarak ayrılması  bir anlam taşımıyor.
İŞTE SİZE MUHAFAZAKAR BAŞBAKAN… Ben inanmıyorum ama sizi bilmem…. Çünkü aileler ve evlatları bence BAŞBAKANIN umurunda değil..
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİTRİN - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger